Du har 1.500,- igjen til fri frakt*

DURAPRO MAGNETIC TETHER

NØDSTOPP Magnetisk

Varenr: 10189300

1.890,-

1.512,-eks. mvaeks. mva.
Velg produktalternativer
Velg komponenter

1.890,-

1.512,-eks. mvaeks. mva.
på lager (5+)
Den patentsøkte DuraPro Magnetic Tether™ festes utelukkende ved hjelp av magnetisme, og har vist seg å være den mest pålitelige, mest holdbare, høyest ytelsesdyktige, enkleste å installere og lettest å bruke motoravskjæringsfeste på markedet.


Siden DuraPro Magnetic Tether Cap ikke festes mekanisk, er slitasje nesten eliminert. Uten plastfliker/fingre som kan knekkes av, stempler som fryser, gummi som sprekker, eller delikate sivbrytere som svikter, er det ingen forringelse av ytelsen uansett hvor mange ganger den har vært brukt.

Den løsner kraftig og konsekvent uavhengig av vinkelen den er trukket fra, værforhold eller alder!

DuraPro Magnetic Tether™ har blitt grundig testet over hele verden i alt fra luftig pudder til underkjølt regn, og har fått DuraPros "Perfection by Design"-godkjenningsstempel fra topp profesjonelle ryttere over hele verden.
 • Den 100 % vanntette og frysesikre designen gir sterke og konsistente frigjøringsstyrker uavhengig av vinkelen hetten trekkes fra.
 • Både hetten og den magnetiske baseenheten til DuraPro Magnetic Tether er hermetisk forseglet, noe som gjør den 100 % vanntett.
 • Hetten vil ikke ruste, råtne eller forringes og er spesielt designet for å ikke holde på snø eller is. Lett og ekstremt lett å sette på igjen, noe som gjør den ideell for de vanskelige startposisjonene. Tiltrekker seg ikke lett til uønskede gjenstander som styret eller kjøretøydøren. Kompakt avrundet design kan enkelt puttes i en lomme eller hanske mens den ikke er i bruk.
 • Basen er ekstremt lav profil på bare 0,3" (7,5 mm) høy, noe som betyr at den ikke griper seg fast i klær eller gjenstander. I tillegg er den designet i forbindelse med tjorehetten for å skyve snø, is og gjenstander ut av veien når den festes igjen .
 • Høystyrke anodisert aluminiumsmutter strammer lett og vil ikke løsne eller løsne som plastmuttere.
 • Kevlar®-kjernede spiralstropp absorberer ikke fuktighet slik vanlige nylonkjernede spiraler gjør. Den bøyer seg lettere i kaldt vær, og beholder hukommelsen bedre under ekstreme forhold. Konstruert med akkurat den rette mengden strekk, retur og styrke, er det mindre sannsynlig at den også blir flokete inn.
 • Inkluderer en lett, men sterk tilpasset aluminiums- og rustfritt stålklemme.
 • Plug & play-installasjonen er rask og enkel med den vannbestandige Deutsch-stil overstøpte kontakten ogDuraPro Magnetic Tether Adapter System™.
 • 25" (63,5 cm) kabel er lang nok til å montere montering på kjøretøyets konsollpanel gjennom et hull på 1" eller 25 mm i diameter (samme som AC-tether), eller på styret med DuraPro Handlebar Mount™ (kommer snart).
 • LAGET I USA med amerikanske og globale materialer.

TILPASNING (VARENR. 7223014):

- Alle snøscootere med Polaris Patriot-motor (9R, 850, 850 Boost og 650) med INKLUDERT plug & play-kontakt (INGEN ADAPTER NØDVENDIG) .
- Alle snøscootere med Polaris 800 og 600 Cleanfire-motor og Liberty 550 Fan-motor (DuraPro DP122-adapter kreves for Plug & Play-installasjon).KLIKK HER FOR DP122-ADAPTERE

- 2019 og nyere Arctic Cat snøscootere (DuraPro DP830 Adapter kreves for Plug & Play-installasjon).KLIKK HER FOR DP830-ADAPTERE

- 2012 - 2018 Arctic Cat snøscootere (DuraPro DP914-adapter kreves for Plug & Play-installasjon, MEN sleden må ha eksisterende ledningsforbindelse fra fabrikken. Hvis sleden ikke har eksisterende ledningsfeste fra fabrikken, bruk i stedet en DP107 universaladapter for å kobles direkte inn i drepen bryter / nøkkel).KLIKK HER FOR DP914-ADAPTERE

- 2018 og nyere Arctic Cat ZR200 og Yamaha Snoscoot snøscootere (DuraPro DP914 Adapter kreves for Plug & Play-installasjon).KLIKK HER FOR DP914-ADAPTERE

- Kan tilpasses enhver snøscooter, motorsykkel eller ATV med et normalt åpent elektrisk system (den elektriske kretsen er ÅPEN når tjoret er festet og maskinen går).KLIKK HER FOR DP107 UNIVERSAL ADAPTERE

- Ski-Doo snøscootere har NORMALT STENGT elektriske systemer, så denne modellen av DuraPro Magnetic Tether™ fungerer IKKE med dem.

BEGRENSET 12 MÅNEDERS GARANTI:

Din DuraPro Magnetic Tether™ er designet for ultimat kvalitet, holdbarhet og pålitelighet. Det er grunnen til at vi gir den fulle garantien overfor den opprinnelige eieren mot defekter i materialer og utførelse i 12 måneder fra kjøpsdato.
 • bestillingsvare: levering fra oss om ca 0 virkedager.
   10189200
   229,-
   183,-eks. mva eks. mva