+47 62 47 20 00Powered by Outdoormotor Tynset

WINDSTOPPER®

GORE WINDSTOPPER® ytterstoff gir en perfekt barriere mot vind med mindre volum, men med maksimal pusteevne.

Hvorfor er vindtetthet så viktig? Tenk på følgende: Med en vindhastighet på 11 m/s, kommer en temperatur på +4° å kjennes som -10° på bare to minutter. Din energi kommer snart nå på å konsentrere seg på å holde kroppen varm i stedet for å brukes på din aktivitet. Steng ute vind og beskytt kroppen med svært sensitive mikroklima som omgir kroppen din. WINDSTOPPER® stoffet er 100% vindtett.

Windstopper® produkter har en svært høy ventilasjon. Hva gjør de da så pustende? De 1,4 milliarder mikro porene i hver kvadratcentimeter av WINDSTOPPER® membranen tillater vanndamp å flykte nesten uhindret selv når du arbeider under høy anstrenging. Materialer med høy ventilasjon gjør at ytelsen din øker.

Har du noen gang følt deg kald og klam selv om klærne er tørre? WINDSTOPPER® stoff gir vann og snø rask tørketid. Ulike aktiviteter og værforhold trenger ulike nivåer av beskyttelse mot regn eller snø. Vannavstøting og vannresistens blir ofte brukt for å beskrive forskjellige egenskaper av tekstiler for å beskyttelse i vått vær. Men hva betyr det?

1. Vann-avstøtende materialer som frastøter vann og snø, så lenge impregneringen av det ytre materialet forblir uskadet. Over tid vil behandlingen bli vasket eller slitt bort og må fornyes.

2. Bare vanntett WINDSTOPPER® materiale med en flytende barriere (som WINDSTOPPER® membran) kan motstå inntrenging av vann ved et trykk opp til 0,1 bar. Det er derfor de kan tilby pålitelig beskyttelse mot lett regn og snø, selv etter flere gangers vask.

3. GORE-TEX® plagg, som er laget av vanntett materiale med tapede sømmer gir en total, all-round beskyttelse i svært våte forhold. Bare GORE-TEX® produkter er «Guaranteed to Keep You Dry».

Alle Windstopper® plagg er myke og har elastiske materialer for den gode følelsen av komfort og bevegelsesfrihet. Bare ytterstoffet er laget av slitesterkt materiale som kan tåle friksjon mot steiner og klipper. Materialer uten denne funksjonen vil etter hvert flasse og miste sin funksjon. Det er derfor bare de mest slitesterk ytre stoffer som polyester og polyamid – som dokumentert gir pålitelig beskyttelse selv under tøffe værforhold – som brukes for Windstopper® plagg.

WINDSTOPPER® Active Shell

Bekledning i WINDSTOPPER® Active Shell er lette og fullstending vindtette med maximal pusteevne. Materialet er vannavvisende. Plagg laget av WINDSTOPPER® Active Shell er anbefalt aktiviteter med høy puls.

WINDSTOPPER® Soft shell

Plagg laget av WINDSTOPPER® Soft Shell er helt vindtett og maksimal pusteevne. Plaggene kombinerer et mykt lag mellom komfort og et skall av vannmotstand i et plagg. Plagg i WINDSTOPPER® Soft Shell er ideell for en rekke aktiviteter og funksjoner i de fleste værforhold.

WINDSTOPPER® Teknisk fleece

Plagg laget av WINDSTOPPER® fleece gir mer varme og komfort følelse enn et annet fleccematerial som ikke er vindtett. WINDSTOPPER® Teknisk Fleece er effektiv som et mellomlag eller ytre lag, holder deg varm og komfortabel i kaldt og vindfullt vær.

WINDSTOPPER® Insulated Shell

WINDSTOPPER® Isolert Shell er utviklet for å holde varm luft inne og kald vind ute, mens svette lett kan unnslippe. De er ideelle for kalde og vindfulle forhold.

WINDSTOPPER® Tilbehør

Windstopper® tilbehør tilbyr en total Vindtetthet og maksimal pusteevne og vil holde deg varm og beskyttet slik at du kan utføre dine aktiviteter i komfort.
Hansker og votter laget av WINDSTOPPER® materiale holder deg komfortabel, varm og beskyttet under et spekter av værforhold og aktiviteter.