+47 62 47 20 00Powered by Outdoormotor Tynset

THINSULATE™

Den opprinnelige lavvolums isolasjonen. Ingen isolasjon holder deg varmere enn Thinsulate™ isolasjon. Når du sammenligner like tykkelser, gir Thinsulate™ isolasjon opp til det dobbelte av andre high-loft isolerende materialer og nesten en og en halv ganger varmere enn dun. Varmest: Fanger nesten 10 ganger mer luft og varme sammenlignet med normal isolasjon, også reflekterer det tilbake mer kroppsvarme på samme tid. Thinsulate har også de beste pusteegenskapene!

Hva er Thinsulate?

3M™ Thinsulate™ Isolasjon brukes i jakker, bukser, hansker, hatter og støvler for å holde deg varm når det er kaldt ute. Den unike mikrofiber eller fine fibre som utgjør Thinsulate isolasjon ved å fange luftmolekyler mellom deg og utsiden. Jo mer luft et materiale feller i en gitt plass, jo bedre isolerer deg fra den kalde uteluften. Fordi fibrene i Thinsulate isolasjon er finere enn de fibrene som brukes i de fleste andre syntetiske eller naturlige isolasjon, vil de trenge mer luft på mindre plass, som naturligvis gjør Thinsulate isolasjon en bedre isolator. Så vi ikke har opphevet naturlovene med vår tynn isolasjon; vi har rett og slett forbedret dem … for å holde deg varm.

Bransjens mest mangfoldige produktportefølje – med varme løsninger for hvert nivå av aktivitet!

Den nye 3M™ Thinsulate™ tilbyr flere nivåer av isolasjonsevnen, 3M ™ Thinsulate ™ Isolasjon introduserer 3M ™ Thinsulate ™ Platinum Isolasjon merkevare som tydelig skiller premium, teknisk avanserte klær og tilbehør fra daglig slitasje, noe som gjør det enkelt å ta den betrodde varmen av 3M ™ Thinsulate ™ Isolasjon til din aktivitet.

Thinsulate™  platinum isolasjon

3M™ Thinsulate™ Platinum Isolasjon – unik formulering som gjør at 3M™ Thinsulate™ Isolasjon gir en silkeaktig, mer luksuriøs følelse og mer varme i klærne. En rekke forbedrede teknologier faller innenfor ”eksepsjonell komfort” betegnelse. Alt er rettet mot å levere ekstrem ytelse og førsteklasses komfort.

• Hydrofobe fibre
• Eksepsjonell varme
• Effektiv når fuktig

3M™ Thinsulate™ Platinum – Isolasjon X-STATIC 

3M™ Thinsulate™ Platinum Insulation – Antimicrobial luktkontroll med X-STATIC® – Silver Fiber® er en revolusjonerende aktiv slitasje teknologi. Den kombinerer enestående varme og komfort 3M™ Thinsulate™ Isolasjon med luktkontroll av X-STATIC®, en avansert tekstilfiber som har et lag av rent sølv permanent bundet til overflaten.
Sølv, kjent for sin naturlige antimikrobielle egenskaper, har blitt brukt mye i industrielle og medisinsk bruk i mange år, og X-STATIC® er ledende i å bringe denne teknologien til forbruker- og klesmarkedet.

• Antimicrobial luktbeskyttelse
• Eksepsjonell varme
• Utviklet for høy ytelse

3M™ Thinsulate™ Platinum Isolasjon – Flex

3M™ Thinsulate™ Platinum Isolasjon – Flex er en unik, elastomer isolasjon som utfører under ekstreme forhold med tøying og bøying. Den strekker seg sammen med klær er stoff-en full 40% i alle retninger-og trekker rett tilbake igjen, uten rynker.

• Elastomeriske fibre for strekk og gjenvinning
• Fleksibel varme
• Designet for bevegelse

3M ™ Thinsulate ™ Platinum Isolasjon – FR

3M™ Thinsulate™ Platinum Isolasjon FR er designet spesielt for elektrisk verktøy og olje- og gass arbeidsplasser, hvor kortvarig, ikke planlagt eller utilsiktet eksponering for flammer, varme eller elektrisk lysbue kan forekomme.

• Brannfaste fibre (ikke flammesikre)
• Varm, komfortabel, lett
• Svært holdbare