+47 62 47 20 00Powered by Outdoormotor Tynset

Scott linser

Scott har 45 års erfaring med briller og teknologi når det gjelder synsfelt, komfort og linse teknologi.
SCOTT Precision Optics er et kvalitetsmerke som står for førsteklasses materialer og innovative produksjonsteknikker.

Denne unike kombinasjonen gjør at Scott kan tilby UV beskyttet linser av beste kvalitet.

Nedenfor kan du finne hvilken linse som passer til de ulike værforholdene.

SOLAR BLOCKER –  Perfekt syn når det er sol

SCOTT Solar Blocker tilbyr utmerket klarhet ved å filtrere ut skadelig blått skarpt lys under lyse solfylte dager og samtidig beholde de naturlige kontrastene.

Noe som resulterer i redusert blendende effekter og redusert tretthet som kommer fra skarpt lys.

CAT.3 / VLT. 8-18%

AMPLIFIER – Standarden innen kontrast

SCOTT setter standarden når det kommer til kontraster i brilleglass.
Hemmeligheten til Amplifier teknologien er dens evne til å legge til kontrast og samtidig få en økt klarhet i overskyet vær.
CAT.2 / VLT. 18-43%

SCOTT Amplifier er designet for å slippe gjennom noen bestemte farger for øyet, mens å filtrere noen andre, dette for å skape en god kontrast i landskapet du ser.

ILLUMINATOR – Skaper lys når det er mørkt

Scott Illuminatur er blitt utviklet for skape lys når det mørkt, ved å gi deg 90% av de fargene som forbedrer lyset gjennom linsen, mens dårlig/mørkt lys en filtrert ut for å opprettholde god kontrast og dybde.

CAT.1 / VLT. 43-80%

LIGHT SENSITIVE – En allsidig linse for all slags værforhold

SCOTT Light Sensitive er konstruert for å tilpasse seg automastisk til sollyset styrke. I løpet av sekunder blir linsen mørkere når lysstyrken blir sterkere eller lysere når sollyset blir svakere. Kombinert med Scott Amplifier fargetone får du bra kontraster selv under dårlige lysforhold.

CAT.1-3 & 2-4 / VLT. 15-45% & 8-22%

  1. LYS SENSITIV – Linse på innsiden
    Et problem som ofte kommer opp ved bruk av fargeskiftende teknologi, er at kalde temperaturer kan aktivere linsens farge. Som et resultat av dette blir linsen mørk også i dårlig vær. For å unngå dette, er SCOTT sin lyssensitive teknologi lagt på den indre linsen, isolert fra de kalde omgivelsene og varmet opp av den menneskelige varme. Dette gjør at pigmentene i linsen bare reagerer på lysintensiteten utenfra for å få en maksimal ytelse!
  2. AMPLIFIER – Ytre linse
    I tilfeller med dårlig vær, blir pigmentene i den indre linsen klare/lyse og synsbildet er bare påvirket av de ytre fargetonene i linsen. Det er derfor SCOTT sin lys sensitive ytre linse har den patenterte «Amplifier» fargetonen for å gi best mulig kontrast under dårlige værforhold.
  3. KROMBELEGG
    I tillegg til alle de andre funksjonene, er linsene utstyrt med krom belegg. Dette reduserer blendende effekt under solrike forhold, og gir det beste synet under krevende forhold.