+47 62 47 20 00Powered by Outdoormotor Tynset

GORE-TEX®

GORE-TEX® er det mest holdbare, vanntette, vindtette og pustende materialet tilgjengelig. GORE-TEX® membranen inneholder 1,4 milliarder små porer per kvadratcentimeter. Derfor penetrerer ikke vanndråper stoffet, men fuktighet i form av damp transporteres vekk fra kroppen effektivt. Alle sømmer er forseglet med Gore søm tape for å gi fullstendig vanntetthet. Alle GORE-TEX® plagg er laget henhold til standarder for Guarantee to Keep You DryTM programmet. Pusteevne verdi for GORE-TEX® produktene er ca 15’000mm og vanntetthet er vannsøyle på hele 45’000mm.

Z-LINER konstruksjon

En GORE-TEX® membran er bundet til et lett stoff og en foring er fritt opphengt mellom ytterstoffet og foring. Fordelen: færre forseglede sømmer betyr at produsentene har mer frihet for mote krav. Denne konstruksjon kan kombineres med isolasjon.

2-lags konstruksjon

Ideell for et bredt spekter av friluftsaktiviteter, med denne konstruksjonen en GORE-TEX® membranen er bundet til bare ytterstoffet. Fordelen: eget fôr inni forbedrer brukskomforten og allsidighet. Denne konstruksjonen kan kombineres med isolasjon og holder brukeren tørr og varm.

3-lags konstruksjon

I motsetning til to-lags konstruksjon, er denne GORE-TEX® membran bundet til både ytterstoffet og isolasjonen. Fordelen: ingen bevegelse mellom lagene, noe som betyr mindre slitasje, og økt holdbarhet.