Du har 1.500,- igjen til fri frakt*

DURAPRO SKI DAMPENER

ski gummi POLARIS RMK (SETT MED 2)

DuraPro
Chris Burandt på DuraPro: "Etter min mening en viktig komponent for å legge til din Polaris snøscooter"
Link hvor Chris Burandt snakker om DuraPro

Varenr: 1018901

1.250,-

1.000,-eks. mvaeks. mva.
Velg produktalternativer
Velg komponenter

1.250,-

1.000,-eks. mvaeks. mva.
på lager (5+)
#Problem løst. DuraPro kommer med livstidsgaranti til den opprinnelige kjøperen. DuraPro er designet og produsert for å vare uten at det går på bekostning av dine ski, foringer og spindler. Med akkurat den rette flexen i gummien, beskytter DuraPro skiene, spindlene og foringene dine ved å absorbere så mye støt som mulig.
  • Takket være sammensetningen og formen til DuraPro sine skigummier, opprettholder den vinkelen på skien, og gir scooteren din forbedret støtdemping og mer forutsigbar håndtering i snøen.
  • Dura Pro-gummien fyller hele bredden av "salen" der skigummien er plassert, og gir spindel og bøssing maksimal støtte.
  • Gummien som DuraPro er laget av er ekstremt elastisk og motstandsdyktig mot brudd, sprekker, riving, hevelse, slitasje, friksjon, temperatursvingninger, UV-lys og vibrasjoner. Dette gir svært lang levetid, noe som gjør den til den siste skidemperen du noen gang må kjøpe.
  • 100 % laget i USA
Alle DuraPro™-produkter er konstruert for optimal kvalitet, holdbarhet og pålitelighet. Ved kjøp av DuraPros produkter er det inkludert livstidsgaranti for den opprinnelige kjøperen. Garantien gjelder feil i materialer og utførelse. Ingen frister gjelder. Ingen garantikort kreves. Alle garantikrav håndteres direkte via DURAPRO:
https://www.duraprousa.com/pages/warranty